English page
KAIMUX FORUMAI

Prisijunkite prie diskusijų, gaukite pagalbos ir pasidalykite savo patirtimi!

Pagalba / Idėjos

Prison vienutės pakeitimai

Su kuria projekto dalimi tai susiję?

Prison

Detalus idėjos aprašymas (1 idėjai - 1 pranešimas)

Šiuo metu, kai žaidėjai užblokuojami Prison serveryje, jie keliauja į vienutę. Kaip ir logiška. Prisidirbi ir eini vienas pasėdėt. Tačiau su dabartine sistema, visi užblokuoti Prison'e žaidėjai keliauja į tą pačią vieną vienutę. Vadinasi, sėdi jau nebe vienas. Jau darosi nelabai logiška. Mano pasiūlymas - Pastatyti "Griežto rėžimo" bloką šalia dabartinio bloko. Tai būtų į naudą, kadangi ir realybėj nusižengę kaliniai dažnai į tokius blokus ir keliauja. Į jį iškart būtų nusiunčiami visi mėgstantys pasukčiaut kaliniai. Jame tradiciškai (kaip dabar) reikėtų praleisti 2 valandas. Cheatinant ten - 2h reset. Bandant pabėgt - 2h reset. Žinoma, galima sugalvoti ir papildomo funkcionalumo jau pačiame bloke. Bet čia vėliau.

0 reactions - 2 comments

Komentarai

Furija
prieš 10 mėnesių

Aš už šią idėją. Tokiu atveju baninti žaidėjai nemaišytų tiems paprastiems prison žaidėjams. O vienutė ir turi likti vienutė, o ne susirinkimo vieta. Nusikaltai, tai ir kentėk griežtą rėžimą.

ItsVaidas
prieš 7 mėnesius

Ne, dažnai žmonės prasižengę einą į vienutę. Kadangi dabartinė sistema negali palaikyti per žaidėją vienutės (ir visiškai nenoriu tokiems nusikaltusiems žaidėjams dėti daugiau pastangų nei jau yra įdėta), šiuo metu dabartinis sprendimas yra papraščiausias ir geriausias.

Kaip prisijungti prie serverio

Norėdami prisijungti prie mūsų „Minecraft“ serverio, atlikite šiuos veiksmus:

mc.kaimux.com
  1. Atidarykite „Minecraft“ ir eikite į "Multiplayer".
  2. Spustelėkite "Pridėti serverį".
  3. Įveskite serverio adresą: mc.kaimux.com
  4. Spustelėkite "Atlikta" ir pasirinkite serverį iš sąrašo.
  5. Spustelėkite "Prisijungti prie serverio" ir pradėkite žaisti!
KAIMUX Logo KAIMUX NETWORK

Kodėl turėčiau prisijungti?

Prisijungę galite kurti pokalbių temas, „gijas“, teikti paraiškas į administratorius, perkelti savo paskyrą ir dar daugiau!

Kaip man prisijungti?

Tiesiog įveskite savo žaidimo vartotojo vardą ir slaptažodį ir spustelėkite prisijungimo mygtuką.

Ką daryti, jei neturiu slaptažodžio??

Jei neturite slaptažodžio, mūsų serveryje įrašykite komandą /setpassword <password>.