Naujokams
Su kuria projekto dalimi tai susiję?
SkyBlock
Detalus idėjos aprašymas (1 idėjai - 1 pranešimas)
Aš ir vėl čia, netyčia ant kažkokios temos užspaudžiau jog duotu paslaugos trumpas naujokams ar kažkas tokio, manau turiu šiokią tokią alternatyvą. Jog naujokai neišsigąstu shope superkamų resursų mažomis kainomis, jog čia neapsimoka ilgai reiks dirbt ir panašiai. Siūlau Naujoko gido komandas, naujoko gidas kaip salos misijos, bet ne salai o pačiam naujokui. Kaip viskas veiktų? Dėkim /naujokas komandą suteikia pvž: 10 skirtingų misiju susipažinti su serveriu. (Misiju pavyždžiai /jobs įsidarbinti i tam tikrą darba ir gauti tam tikrus resursus. Susipažinti su /robotai komandomis ir panašiai aš kaip ir kazkoks asmuo minėjo naujokai atėje po kelių val išeina.Man asmeniškai žaidžiant jau šį wipe pakankamai laiko jau atsibosta ne nuo žaidimo bet nuo žaidėjo kiekio, ėsme tame jog ir šitos mano įdėjos nepalaikymas/atmetimas reikštu, jog reikėtu kažką galvoti, jog pritraukti žaidėja.
Komentarai
2Fast2You
Be to tiek aš pats tiek ir serverio komandos nariai, stengiamės padėti naujam žmogui apsiprasti sakydami, jog daryk tai ir tai, bet serveryje nėra tiek žmonių jog visą laiką, padėtu jiems su komandomis. Kita bėda jog ateina naujokai ir išeina del to nes mažai žmonių, ką reik daryt? Stengtis kelti senų žaidėju motyvacinį lygi. Kad ir šie nepabėgtu, kad atėjus naujam žmogui vėliau galėtumem ir jo motyvacija išlaikyti taip pat. Žinau sakysit na ir kaip.. reik keist daug ką (niekas nenori dideliu pokyčių žinoma), keist jog be privilegiju esantys žaidėjai turėtu truputį šansų gaut visus resursus kaip ir su paslaugomis esantys žaidėjai.