nuėjau išsituštint į tualetą ir grįžęs radau žinutę, kad esu užbokuotas serveryje už neva neleistinų programų naudojimą, tai yra nepriimtina ir norėčiau paaiškinimo, ačiū
Prisijunkite prie diskusijų, gaukite pagalbos ir pasidalykite savo patirtimi!
nuėjau išsituštint į tualetą ir grįžęs radau žinutę, kad esu užbokuotas serveryje už neva neleistinų programų naudojimą, tai yra nepriimtina ir norėčiau paaiškinimo, ačiū
Taip, visiškai pritariu, kad naudoti autoclickerius yra nepriimtina. Anticheat'as irgi taip mano. Blokavimas teisingas.
All Violations: - Auto Clicker (Type C) [VL: 11] (Rounded CPS values.) - Auto Clicker (Type F) [VL: 5] (Not enough distinct values.) - Auto Clicker (Type H) [VL: 16] (Similar deviation values.) - Auto Clicker (Type I) [VL: 3] (Too low kurtosis.) - Auto Clicker (Type K) [VL: 5] (Similar average values.) - Auto Clicker (Type L) [VL: 3] (Similar kurtosis values.) - Auto Clicker (Type M) [VL: 3] (Similar variance values.) - Auto Clicker (Type N) [VL: 25] (Low deviation difference.) - Auto Clicker (Type S) [VL: 1] (Checks for amount of distinct delays.)
ok, ačiū už pastabas, kitą kartą žinosiu kaip apeiti jūsų anticheatą