English page
KAIMUX FORUMAI

Prisijunkite prie diskusijų, gaukite pagalbos ir pasidalykite savo patirtimi!

Pagalba / Idėjos

Pasiulymas

Serveris

Survival

Detalus idėjos aprašymas

Survivale nemaza (gal) serverio dalis yra ir pvp. Dauguma administracijos nesupranta arba neina pvp ir tiesiog dauguma cheateriu kurie apsimeta "legit" lengvai neina pagaut. Mano pasiulymas butu padaryti dar viena role serverio, priimti nauju zmoniu kurie nusimano apie pvp, ir ju darbas tiesiog butu stebeti pvp. Tai bent mano manymu sumazintu cheateriu skaiciu pvp arenose.

2 reactions - 1 comments

Komentarai

Scoutress
prieš 16 valandų

Taip, tai yra tiesa, kad dauguma mūsų dabartinių administracijos narių nenusimano pvp ir susijusiuose cheatuose. Bet vis tiek nemanau, kad tokia papildoma rolė reikalinga. Kodėl:

• Tai vis tiek būtų administracijos komandos dalis, dėl ko ir atranka atitinkama (sunki).
  • Iš dabar žaidžiančių žaidėjų yra nemažai nusimanančių pvp, tačiau klausimas, kiek iš jų seniai žaidžia pas mus, kiek yra nebaustų už sukčiavimą, kiek yra sąžiningų - geriausiu atveju 1-2.

Jei iš tiesų yra tokių žmonių, nu tai gali tiesiog jungtis prie admin (kai bus anketos) ir daryti tai, ką moka geriausiai - stebėti pvp (be kitų būtinų admin darbų).
O ir šiaip, Survival serveris yra ir orientuotas į patį Survival, o ne PvP. PvP yra tik Boxpvp.

Kaip prisijungti prie serverio

Norėdami prisijungti prie mūsų „Minecraft“ serverio, atlikite šiuos veiksmus:

mc.kaimux.com
  1. Atidarykite „Minecraft“ ir eikite į "Multiplayer".
  2. Spustelėkite "Pridėti serverį".
  3. Įveskite serverio adresą: mc.kaimux.com
  4. Spustelėkite "Atlikta" ir pasirinkite serverį iš sąrašo.
  5. Spustelėkite "Prisijungti prie serverio" ir pradėkite žaisti!
KAIMUX Logo KAIMUX NETWORK

Kodėl turėčiau prisijungti?

Prisijungę galite kurti pokalbių temas, „gijas“, teikti paraiškas į administratorius, perkelti savo paskyrą ir dar daugiau!

Kaip man prisijungti?

Tiesiog įveskite savo žaidimo vartotojo vardą ir slaptažodį ir spustelėkite prisijungimo mygtuką.

Ką daryti, jei neturiu slaptažodžio??

Jei neturite slaptažodžio, mūsų serveryje įrašykite komandą /setpassword <password>.